GRATIS kennismaking inplannen? 

Online Coaching

Online coaching 

Zit je klem, op welke manier dan ook? Ik kan je daarbij helpen. Laten we samen kijken hoe jij je weer vrij kunt voelen. Het idee dat het niet helemaal goed gaat, dat je merkt dat het eigenlijk anders moet, dat kent bijna iedereen wel. Vaak hebben we ook wel een globaal besef wat er dan niet goed gaat, maar klopt dat wel echt? Met mij als sparringpartner en jouw coach gaan we dat idee samen onderzoeken en help ik je om te voelen waar de verbetering echt zit. Jij gaat het zelf vinden, ik ben je spiegel en ondersteun je daarbij. Soms geven we namelijk externe factoren de schuld, maar ligt de oorzaak en de oplossing juist bij jou intern. Ik help je bij het vinden van jouw ideale scenario. Hoe wil je dat het leven er uitziet? Samen gaan we kijken naar oplossingen en geef ik je tools om het heft weer in eigen handen te nemen.

Ik heb de afgelopen jaren opleidingen gevolgd  bij o.a. de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (Nobco gecertificeerd).

Werkwijze

Voor mij is niks gek en ik oordeel niet. Wat dat betreft ben ik heel zachtaardig. Maar waar nodig ben ik ook duidelijk, direct en confronterend. 
Elke sessie ziet er anders uit, het verschilt ook per persoon. In de basis help ik met het helder krijgen van de werkelijke uitdaging. Daarna help ik bij het helder krijgen van de oplossingen en waar nodig een plan van aanpak. 

Vaak weten we niet precies wat ons nu zo ontevreden maakt en zit de oorzaak dieper dan we zelf denken. Soms moeten we echt de diepte in om de oorzaak te ontdekken. Alle schaamte en onzekerheid op tafel; alles wat in het onbewuste sluimert in het licht zetten!

Online

In de Covid-periode heb ik gemerkt dat coaching via videobellen erg goed werkt en vele voordelen heeft. Uit onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven blijkt dat digitale coaching en therapie vaak juist veel beter werkt dan gedacht. Het laagdrempelige karakter van het videobellen zorgt er bijvoorbeeld voor dat therapeut en cliënt elkaar vaker en korter kunnen spreken, wat gunstig is voor de therapeutische relatie. 

Ik geloof dat coaching het beste werkt in een omgeving die voor jou vertrouwd is. Geen klinische ruimte met twee stoelen, een tafel en met een doos tissues. Ook daar helpt beeldbellen bij: het is voor jou lekker vertrouwd, thuis, op je eigen bank. Daarbij hoef je ook niet te reizen, dus het is een makkelijke en snelle manier van werken.

Maar als jij in je favoriete kroeg wilt afspreken, bij jou thuis of liever relaxed wilt wandelen in de natuur; dan is dat ook prima!  

Wat anderen over mij zeggen

Sander
Lees verder
Ik kan Joris van harte aanraden als coach! Hij heeft een positieve en realistische blik op wat er mogelijk is, en een avontuurlijke kijk op het leven. Het was meteen duidelijk dat hij veel heeft meegemaakt, waardoor het makkelijk voor hem was om me te helpen. Er kwam na elke sessie een last van mijn schouders, en ik voelde me aan het einde van het traject aangesterkt om met zelfvertrouwen en rust mijn PhD af te maken. Hij hielp me bovendien om te focussen op wat er echt belangrijk is in het leven en om met meer energie weer nieuwe projecten in te gaan.
Miranda
Lees verder
Joris is een heel fijn persoon om mee te praten. Tijdens de sessies is er ruimte en rust waardoor ik me prettig voelde en heel open durfde te zijn. Hij heeft mij een 'boost' kunnen geven op de momenten dat ik het echt nodig had.
Audrey
Lees verder
Amazing how small changes can be life altering! Through his friendly, calm and patient demeanor, Joris immediately put me at ease. He helped me identify my goals and why they are important to me. Joris also helped me figure out how to finally make concrete plans towards pursuing them. Now in just the few months since my first talk with Joris, I feel like I have made radical progress. Instead of feeling overwhelmed and anxious, now I am much calmer and happier. I highly recommend letting Joris work his magic on you!
Vorige
Volgende

Gratis intake boeken

Sessie boeken