Wil jij dat ik een sessies begeleid op jouw yoga school of retreat centre?

Ademwerk groepssessies

Energetic boost sessie

In een deze groepssessie gaan opzoek naar de grenzen van onze adem. We gaan met de focus naar binnen en leren hoe we vanuit diepe rust energie kunnen opwekken. We spelen met de ademhaling en zien hoe we lange tijd ook zonder ademhaling kunnen. Deze sessie geeft je diepe rust, nieuwe energie en helderheid van geest.

Rebirthing sessie (intensief)

In deze groepssessie gaan we diep naar binnen, onder begeleiding van muziek. Bij deze transformerende ademhalingstechniek halen we bewust diep adem, zonder tussendoor te pauzeren. Het wordt ook wel ‘verbonden ademhalen’ genoemd.

Doordat we door deze ademhalingstechniek het lichaam de kans geven om het hoofd even uit te schakelen, krijgt het lijf en ons onderbewuste de kans om nieuwe inzichten te brengen. Daarom wordt deze ademhaling sessie ook wel een ‘rebirthing-sessie’ genoemd. Bij deze bijzondere manier van ademen ontstaat ruimte in ons lichaam en geest wat ervoor zorgt dat we gevoeliger en ontvankelijker worden. Dit geeft een lichter en vrij gevoel. We komen zo in een andere laag van het bewustzijn, waardoor we toegang krijgen tot wat er in ons lichaam en onderbewuste is opgeslagen. Dit kunnen herinneringen, emoties of inzichten zijn. En die zijn vrolijk makend of misschien juist pijnlijk, maar die echt ongefilterd voelen is verhelderend en helpend in ons leven. Alleen door echt te zien wat er van binnen gebeurt kunnen we veranderen en helen.

Het doel van deze sessie is om bewustzijn te creëren over onbewuste processen in je lijf en onderbewustzijn. 

Soham adem meditatie

Deze sessie is gebaseerd op de Sudarshan kriya. Een ademtechniek ontwikkeld door de yoga guru Ravi Shankar en later doorontwikkeld door meerdere breathwork meesters. In deze sessie werken we aan ontspanning van het het middenrif, doormiddel van ademhaling via de neus. Hiermee reguleren we stress, depressie en negatieve emoties. We verlaten deze sessie kalm, ontspannen en met nieuwe energie!

Wil jij dat ik een sessies begeleid op jouw yoga school of retreat centre?

Sessie begeleiden